Du Är Bra...

Kom tvätta bort allt smink, allt läppstift & mascara! Det finns ingenting, som du behöver låtsas vara, så låt ridån gå ner, och säg sen vad du ser... Det är du!!
Du väntar på att livet ska kyssa dig på kinden, & det kysste just din kind, eller var det kanske vinden? Det märkte inte du, ja, var var du i detta nu?
 
Du äger någonting, du inte vet du har, det är kanske just det, som gör dig underbar! Som när du blottar dina sår, så jag kan älska & förstå, att du är bra!
Som fläckar på din hud,ett vilset ögonkast, nå´t bräckligt i din blick, som om nå´nting i dig just brast. Allt det du tror är fel, gör dig mänsklig, gör dig hel, gör dig bra!

Om du ser tillbaks & tänker, att du gjort så gott du kan, om du letar efter nyckeln du redan håller i din hand, så ångra ingenting, aldrig nå´nsin någonting!!!!
Sudda ut din skuld, den drar dig ner i dyn, när du kunde segla, som en pil högt upp i skyn, gå med ryggen rak, och var säker på en sak; Du är bra...

Du är speciell, du passar mej precis! Allt brokigt som är du, så operfekt på något vis. Du bär din livs historia som en rostig gammal gloria, men du är bra!!!
Vad har du att förlora? Vad är det du tar i försvar?
När du räknat dina da´r, är allt du lämnar kvar,
en sprucken gammal ask,
med en krackelerad mask!

Detta är en av anledningarna till att jag Älskar Peter LeMarc!!

Kärlek...

Bara Vara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0