Våga...

På en sekund kan allt förändras, varje sekund som går är livet... Om allt skulle vara över idag, vad skulle då  igår spela för roll?

Våga leva!!!

Den enda man kan ångra är det man aldrig gjorde...

Kram på Er!!

Bara Vara

Förändringar är bra...

Har hänt mycket den senaste tiden, jag försöker verkligen förändra det som påverkar mej negativt, göra saker för mej, för min skull!! Jag har varit så dålig på det, försatt mej i situationer som inte har gynnat mej på något sätt, snarare tvärtom... Oftast har det väl berott på min nästan dumdristiga snällhet, och det har bara slagit tillbaka fel, förmodligen för att jag haft fel umgänge, mållösa människor! Jag vill något mer, jag vill framåt! Det finns verkligen en hel värld att upptäcka, intressanta människor överallt, och jag vill ha mer av det. Livet är för kort för att inte göra minst en riktigt rolig sak varje dag, det gäller bara att våga ta det där steget, att våga bryta gamla mönster!!

Jag har så många "vänner", som varje gång vi ses bara klagar över sin tillvaro, dom hatar sina jobb, pratar skit om folk till höger och vänster, och jag orkar inte vara en del av det längre... All negativitet man har i sej beror ju i grund och botten på sin egen rädsla, osäkerhet, och där uppkkommer den jävla avundsjukan, jag hatar den...

Hur är det egentligen funtat när mn får tankar om att man inte ska prestera sitt bästa av rädsla för att andra ska tycka att man är ego, självupptagen eller högfärdig? Om vi pushade och uppskattade varandra mer, vad mycket bättre vi skulle känna oss, var och en...

Jag umgås sällan med mina "vänner", visst, vi ses varje helg, festar & irrar bort oss i någon jävla dimma, super ner oss för att undfly vardagen, och sen tror vi att vi har haft roligt... Det irriterar mej att jag har kastat bort så många år och så mycket pengar ståendes i ett hörn på en trist klubb med samma människor i så många år, och inte insett att jag egentligen har vantrivts med mitt liv, med mitt jobb, mitt boende och med många i mitt umgänge!! Jag har inte kommit fram till någonting där, bara vaknat upp med ågren dagen efter!!

Ingen kommer och förändrar min tillvaro, det är upp till mej!!

Jag är fan bra, och du med, så det så : )

Bara Vara JAG

Inte Alla Bestick I Lådan...

Har haft en bra helg... Varit ifrån mitt gamla umgänge ett tag nu, och det känns faktiskt skönt!! Vi har nog gått lite på varandras nerver nu ett tag, ingenting är lika roligt längre, glädje har blivit slentrian! Känner mej så trött, behöver en nytändning, och den är på väg, ska bli otroligt skönt faktiskt!!

På vägen hem i Lördags natt stannar jag till för att köpa lite nattmat på ett ställe, när jag står och betalar kommer ett gäng killar i 20-års åldern in & ska äta, & av någon jävligt märklig anledning känner en av dom att han har rätt & ta på min rumpa, antagligen för att imponera på sina sk. vänner...
Han kunde inte valt ett sämre tillfälle, jag är så vansinnigt anti människor som inte visar mej respekt och hänsyn nuförtiden, så jag frågade honom varför, varpå han fnissar stolt, och jag ger honom en örfil, fast det hade kännts bättre med en rejäl käftsmäll... Jag vet, det löser inget, men jag orkar inte ens försöka förklara någonting för en så´n idiot längre. Det borde vara så enkelt; rör INTE min kropp, men vissa personer har bara inte alla besticken i lådan, så jag ger tillbaka med samma mynt nu!!! Ouppfostrad? Inte fan vet jag, och jag tänker inte ta konsekvenserna av någon annan persons idiotiska handlande heller...

Idag ska jag göra så lite som möjligt, i det här pissvädret vill jag inte vara ute! Film & mys är en bra dagsplan!

Tjo!!

Bara Vara, verkligen!!!

Du Är Bra...

Kom tvätta bort allt smink, allt läppstift & mascara! Det finns ingenting, som du behöver låtsas vara, så låt ridån gå ner, och säg sen vad du ser... Det är du!!
Du väntar på att livet ska kyssa dig på kinden, & det kysste just din kind, eller var det kanske vinden? Det märkte inte du, ja, var var du i detta nu?
 
Du äger någonting, du inte vet du har, det är kanske just det, som gör dig underbar! Som när du blottar dina sår, så jag kan älska & förstå, att du är bra!
Som fläckar på din hud,ett vilset ögonkast, nå´t bräckligt i din blick, som om nå´nting i dig just brast. Allt det du tror är fel, gör dig mänsklig, gör dig hel, gör dig bra!

Om du ser tillbaks & tänker, att du gjort så gott du kan, om du letar efter nyckeln du redan håller i din hand, så ångra ingenting, aldrig nå´nsin någonting!!!!
Sudda ut din skuld, den drar dig ner i dyn, när du kunde segla, som en pil högt upp i skyn, gå med ryggen rak, och var säker på en sak; Du är bra...

Du är speciell, du passar mej precis! Allt brokigt som är du, så operfekt på något vis. Du bär din livs historia som en rostig gammal gloria, men du är bra!!!
Vad har du att förlora? Vad är det du tar i försvar?
När du räknat dina da´r, är allt du lämnar kvar,
en sprucken gammal ask,
med en krackelerad mask!

Detta är en av anledningarna till att jag Älskar Peter LeMarc!!

Kärlek...

Bara Vara

Ännu ett försök att rensa hjärnan!!

Jag ska ge mitt bloggande en ny chans, här... Hoppas jag kan vara jag, vill få ut allt, kunna skriva precis vad jag tänker, oberoende av andra människors åsikter, för det är nog precis vad jag vill få ur mej, och bli av med!!
Är ganska extrem, och så sjukt trött på andra människors tafatthet och avundsjuka! Jag vill bara vara, precis som jag är, glad & fylld av galna drömmar...

Det kommer alltid finnas folk som kommenterar, klankar ner, hittar fel, dömer, klagar och är bittra! Har tröttnat på energitjuvar, jag har insett att allt dåligt som andra människor försöker lasta över på mej är avundsjuka och brist på självförtroende, dom vill vara som jag : ), fullt förståeligt, för jag har ett underbart, kul liv, iaf så länge jag själv får styra över det...

Jag avlägsnar alla bitterfittor & surpuppor ur mitt liv...

Detta är inte ens början : O!!!!!!!!!!!!

Bara Vara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0